Via Trooper kan je genieten van jouw aankoop en ons steunen zonder meerkost.

Je dagelijkse bootschappen doen, een cadeautje voor moederdag, vaderdag of gewoon een extraatje om jezelf te verwennen tijdens deze uitdagende Corona tijden? Steun ons in één enkele muisklik. Simpel, Sociaal en Vertrouwelijk.

  1. Ga naar onze Trooper Fugofa pagina
  2. Klik door naar jouw gewenst online shop
  3. Doe jouw aankoop zoals gewoonlijk. Wij krijgen dan een percentje van jouw aankoopbedrag of een vast bedrag (afhankelijk van de shop). Privacy uiteraard gegarandeerd.

Opgelet: Adblockers en privacy-instellingen werken niet goed samen. Deze moet je uitschakelen want het systeem werkt niet met cookies. Enkel zo kan jouw online bestelling geregistreerd worden en steun je onze sociale doelen.

Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun!